Vejles Folkemøde er tilbage i juni

Fredag den 9. juni og lørdag den 10. juni vender Vejles Folkemøde tilbage fyldt med spændende debatter og kulturelle indslag.

 

Rådhustorvet kommer til at summe af liv og fællesskab, når Vejles Folkemøde vender tilbage efter fire års pause fredag den 9. juni og lørdag den 10. juni.

Folkemødet er Vejles helt egen lokale udgave af det store folkemøde på Bornholm – og formålet er det samme: At samle borgere, beslutningstager, foreninger og erhvervsliv i en stor demokratifest, hvor vi sætter fokus på fællesskabet, dialogen og demokratiet i øjenhøjde. Det betyder, at alle kan bidrage med en aktivitet eller idé – frist for indsendelse er den 1. maj.

De smukke rammer om folkemødet er Rådhustorvet midt i Vejle, hvor scener og telte bliver fyldt med spændende debatter, workshops og kulturelle indslag.

Du kan glæde dig til et folkemøde, der byder på noget for både krop, stemme og intellekt med eksempelvis fællessang, yoga, generationsdebat, politisk debat, Farmors stue, Bær dit eget CO2-aftryk og meget mere.

Vejles Folkemøde bliver afholdt i samarbejde med City Vejle og Vejle Madfest, som lørdag den 10. juni fylder pladserne med madboder og afholder VM i hotdog.

Du kan holde øje med programmet her på siden.